Nevjerojatno jaka, jarčica može prebroditi sve životne nedaće, a kakav je god problem zadesio, uspjet će ostati sabrana i mirna te će odmah krenuti tražiti rješenje. Može se činiti hladna i rezervirana, no ispod te površine krije se žena s odličnim smislom za humor koja čezne za sigurnošću. Dio svojih ambicija spremna je žrtvovati samo zbog jednog – obitelji. Kad nije njezin dan, može biti previše tvrdoglava, neraspoložena, sramežljiva i pesimistična. U prirodi joj nije da se zaljubi na prvi pogled niti da gubi vrijeme na besmisleni flert za koji zna da ne vodi nikud.

Žena Jarac se ne zaljubljuje na prvi pogled ali ni ne troši vreme na beskrajno flertovanje. Za nju je ljubav ozbiljna stvar sa kojom nema igranja. Ona veruje u pravu ljubav, ali neće čekati na sudbinu. Sigurna u sebe, zasukaće rukave i sama će naći onog pravog. Žena Jarac će provesti neko vreme u upoznavanji svog partnera, ali kada odmeri da je on onaj pravi, potpuno će mu se prepustiti. Izgled može da prevari kada je u pitanju žena Jarac. Naizgled skoro pokorna u vezi, njena urođena nezavisnost nikada neće dozvoliti da je partner potpuno kontroliše.

Ona je ravnopravan partner u vezi, i ostaće uz svog partnera i u najtežim trenucima. Savršen odnos sa ženom Jarac se može postići kombinacijom ljubavi i sigurnosti. Ako dodate uspeh i malo uzbuđenja imaćete sa njom vezu koja je kvalitetna i dugo će trajati. Odlučna, neustrašiva, fokusirana na cilj i sretna tek kad do njega dođe – to je žena Jarac. Kao nezaustavljivi vlak, ona gazi sve pred sobom. Ma koliko god bili hrabri, ne preporučam vam da joj stanete na put. A opet, s druge strane, žena Jarac može izgledati krhko i nezaštićeno. Osobno poznajem mnogo muškaraca koji su ju podcijenili – na svoju žalost – ne sluteći koliko se energije krije u njoj. Svim pripadnicima jačeg spola savjetujem da više ne rade slične greške, jer žena rođena u ovom horoskopskom znaku u sebi nosi mnogo više nego to izgleda na prvi pogled. Pamet u glavu!

emotivnaluda.com

LEAVE A REPLY