Predstavljamo vam vic dana za 18. mart 2016. godine. Malo da se opustite i nasmijete za lijep nastavak dana, popraviće vam raspoloženje… Kućna pomoćnica zatraži povišicu. Gazdarica se jako razljuti i upita: “Pa dobro, Marija, reci mi razlog zašto misliš da si zaslužila povišicu?” Marija odgovori: “Nije jedan nego su tri razloga.” Gazdarica: “Dobro, pa reci mi prvi.” Marija: “Prvi razlog što trazim povišicu je jer ja bolje peglam nego Vi.” Gazdarica: “Ko to kaže?” Marija: “To kaže Vaš muž.” Gazdarica: “A koji je drugi razlog?”

Marija: “Zato što bolje kuvam nego Vi.” Gazdarica: “Nemoj mi reći ponovo da to kaže moj muž?” Marija: “Baš tako, to kaže Vaš muž.” Gazdarica: “A koji ti je treći razlog?” Marija: “Treći razlog je što sam bolja ljubavnica nego Vi.” Gazdarica (sada sva crvena u licu – besni): “Nemoj mi reći da to opet kaže moj muž?!” Marija: “Ne, gospođo, to kaže Vaš baštovan.” Gazdarica: “Marija, koliku povišicu želiš?” VIC DANA: Mujo i detektor laži. Mujo naleteo na rasprodaju tehnike u čaršiji i ugleda robota ispod kojeg piše – ”DETEKTOR LAŽI”. Upita on prodavca o čemu se radi, a ovaj mu kaže: Pravo ti je dobar! Toliko je pametan, da ne poveruješ! Kad nekog provali da laže, odmah mu zalepi šamarčinu!

Mujo se oduševi i kupi robota, donese ga kući i uključi ga za vreme večere, pa upita malog Mujicu: Đe s’ bio danas popodne? U školi! Robot mu zalepi šamarčinu, pa će mali kroz plač:  Kod Ibre…., gledali smo filmove … Kak’e filmove? Ma, Kung fu, tako to …Mali Mujica nije ni završio rečenicu, a robot mu zalepi još jedan šamar, pa je na kraju ipak priznao: Aaaaa, dobro, gledali smo porniće …Mujo napravi zgroženu facu: Kak’i pornići, ja u tvojim god’nama nisam znao šta je to! Robot zalepi šamar Muji, a Fata se zaceni od smeha:- Ha,ha,ha ha, vid’ se da je tvoj sin! Robot dođe do Fate i zalepi joj šamarčinu.

BISCANI.NET

LEAVE A REPLY