Mladenka mu je na svadbi pripremila iznenađenje koje ga je rasplakao  Na putu prema mužu mladenka je svom ljubljenom gluhonijemom izabraniku pripremila iznenađenje koje ga je rasplakalo.

Elizabeth Shoesmith i Scott Shoesmith upoznali su se prije dvije godine i na prvi pogled izgledaju kao sasvim normalan par.

Zapravo i jesu, jedina je razlika u tome što je Scott gluhonijem pa njihova komunikacija ne izgleda kao kod ostalih parova. Ovaj mali nedostatak nije ih spriječio da se zaljube i završe u ozbiljnoj vezi.

Elizabeth je dosta brzo naučila znakovni jezik i to im je sasvim sigurno pomoglo u izgradnji još jače veze. Nakon nekog vremena su se zaručili, a onda je došlo vrijeme i za vjenčanje.

Elizabeth je za Scotta na ceremoniji pripremila posebno iznenađenje. Dok je hodala prema njemu, odjednom je zastala i počela mu pjevati ljubavnu pjesmu, i to na znakovnom jeziku.

Vidjelo se da mu je to puno značilo jer se odmah rasplakao. Ljubav je ljubav i to nijedna jezična barijera ne može promijeniti, čak ni kada je riječ o znakovnom jeziku.

Izvor: biscani.net

LEAVE A REPLY