Stariji čovek iz Oklahome je nazvao svog sina u Njujork i rekao mu: Sine, žao mi je što ću da ti upropastim dan, ali moram da ti kažem da se tvoja majka i ja razvodimo; 45 godina braka… i posle toliko mučenja moram da kažem da je gotovo.

Tata, o čemu to govoršl?! – sin se drao na sav glas. Ne možemo više da podnesemo jedno drugo – objasnioje otac. -Smučili smo sejedno drugom i muka mi je da više govorim o tome. Zato nazovi svoju sestru u Hongkong i prenesi joj ovo.

Sin je odmah pozvao sestru koja je “eksplodirala” preko telefona. Sta se kog đavola oni razvode sada – besnela je – Pobrinuću se za ovo. Odmah je nazvala oca i počela da viče na njega: Vi se ne razvodite! Nemojte da ste bilo šta uradili dok nismo došli do vas.

Zvaću brata ponovo i sutra oboje dolazimo. Do tada, nemojte da vam je palo na pamet da bilo šta učinite, je l’ to jasno?! – spustivši slušalicu u besu. Starac spusti slušalicu i okrene se svoj supruzi. Sve je sređeno – reče – Oboje dolaze za Božić i sami plaćaju svoj put.

Izvor: balkanspress.com

LEAVE A REPLY