Djelatnica školske kantine u jednoj srednjoj školi dobila je otkaz jer je nahranila gladnog učenika koji nije imao novca da plati obrok. Bonnie Kimball iz američkog New Hampshirea je učenika jednostavno zamolila da plati sljedeći dan.

Nije se puno premišljala s obzirom na to da već nekoliko godina radi u toj školi, a učenika poznaje od malih nogu, prenosi Index. Međutim, njezin poslodavac nije tako mislio pa je zbog računa od osam dolara Bonnie dobila otkaz s obrazloženjem da se radi o krađi, piše CNN.

Poslodavac je izjavio da učenik ne bi ostao bez hrane te da je mogao dobiti sendvič i prilog. “Ne bismo otpustili radnika zato što je nekome dao obrok. Ova kompanija ima određena pravila i ako ih zaposlenik prekrši, slijede posljedice, a to može biti i otkaz. Mi smo ponosni što osiguravamo obroke za potrebite”, bila je njihova službena izjava.

Majka otvorila kovčeg svog sina poslije 42 godine i skamenila se! Lidija Rajd (68) rodila je sina Garija ‘74. godine u Edinburgu. On je samo sedam dana posle rođenja preminuo. Kada je pitala da ga vidi poslednji put, dali su joj neko drugo dete. Pogledajte video u nastavku, a ispod popratite i ostale zanimljivosti:

Hit fotke: Uzemirena Brena po aerodromu jurila kofer pun para! (FOTO) Lepa Brena vratila se iz Njemačke bez svog prtljaga, koji je izgubljen na aerodromu, da bi joj nekoliko dana kasnije bio i vraćen. Pjevačicu smo uhvatili u opuštenom izdanju na aerodromu Nikola Tesla kada je došla po svoj kofer pun para, piše Svet.

„Brena je posjetila prijatelje u Njemačkoj a usputno se našla sa ljudima koji su joj zakazali koncert. Na sastanku su joj dali novac za zakazan koncert budući da uvijek naplaćuje unaprijed. Pošto je kod sebe imala više hiljada eura, sve je stavila u kofer, a kada se vratila u Beograd, kofera nije bilo na aerodromskoj traci.

Odmah je napravila dramu na aerodromu a na šalteru su joj rekli da je njen prtljag izgubljen i da će je pozvati telefonom kada ga nađu kako bi došla i preuzela ga.

Budući da je u koferu bilo i više hiljada eura pjevačica je morala da potegne veze kako bi joj kofer što prije bio nađen i vraćen. Već sutradan prtljag je stigao u Beograd, a ona je čim su je obavijestili iako je imala punu kuću gostiju istrčala i otišla na aerodrom“, objašnjava izvor blizak pjevačici.

biscani.net

LEAVE A REPLY