Lepa Brena je jedna od najvećih zvijezda muzičkog neba Srbije. Iako je prije svega bila simbol atraktivnosti bivše Jugoslavije, Lepa Brena je i danas jedan od najvećih brendova Srbije.

Ona je u braku sa poznatim bivšim teniserom Bobom Živojinovićem sa kojim ima i dva sina, Viktora i Stefana. Javnosti je malo poznato kako se Brenina djeca ne zovu uopšte tako. Budući da su oni u Americi rođeni, imaju i srednja imena. U dokumentima su Viktor Ernest i Stefan Emerald.

Citat: Ta imena nam pišu u dokumentima, ali ja mislim da nema potrebe da ih eksponiramo. Čudna su. Ja sam rođen u Njujorku, a Viktor u Majamiju i kao i svi američki državljani imamo to srednje ime – izjavio je Stefan za Informer.

Lepa Brena je nedavno otvorila vrata svom doma, njena vila je smještena u naselju Bežanijska kosa, a pokazala je i kako izgleda unutrašnjost njenog doma. Pjevačica se potrudila oko svakog detalja da bi svebi, ali i svojim ukućanima obezbijedila uvijek prijatan boravak.

Pri samom ulasku su se mogle primijetiti stepenice sa ukrasnom i vrlo luksuznom ogradicom, stub koji je ukrašen velikim slonom sa podignutom surlom. Njihov dom je prostran i vrlo svijetao, što omogućavaju veliki prozori ali i namještaj u nježnim bojama. Pored prozora je pjevačica poređala svoje lijepe uspomene.

Imamo nekoliko fotografija tu, ali je posebno privukla pažnje kada su dosta mlađi bili Lepa Brena i Boba Živojinović. To možete i vidjeti. Dosta detalja je u njihovom domu, ono što svi najviše vole u ovim hladnim danima je kamin koji ih grije, dodatno unosi toplinu u njihov dom.

A Brenin sin Viktor je proslavio 20.rođendan nedavno, a prema navodima domaćih medija, pjevačica je odlučila skupocjenim poklonom obradovati sina, čak 70 hiljada eura je potrošila na njegovu žurku i na skupocjeni automobil.

Izvor: Nostalgicno.info

LEAVE A REPLY