A POP PJEVAČICA JELENA KARLEUŠA JE PRIJE PAR DANA OTPUTOVALA ZA KINU, POŠTO ĆE NJEN MUŽ DUŠKO TOŠIĆ DA IGRA ZA FUDBALSKU EKIPU GUANGŽOU RIF. A kako je pisano po domaćim medijima, Duško je potpisao ugovor na sumu od 5.8 miliona eura, toliko će dobijati na godišnjem nivou po novom ugovoru sa kineskim klubom.

Nakon svih uspješnih nastupa, Jelena Karleuša je spakovala svoje kofere, uputila se za Hong Kong, gdje će boraviti u jednom luksuznom hotelu. A prema saznanjima, Jelena i njene kćerke se nalaze u apartmanu od 150 kvadrata, nalazi se na zadnjem spratu hotela, odakle ima nevjerovatan pogled.

Trenutno Jelena živi sa Duškom i riješila da se odmori od nastupa i obaveza, koje je imala po Srbiji i inostranstvu cijelog ljeta. A kako se uskoro bliži i rad na novom albumu, Jeleni bi sada najbolje bilo da se opusti i da uživa, kaže izvor blizak Divi pa dodaje i daje porodica Karleuša-Tošić smještena u jednom skupom luksuznom hotelu.

Jelena je preko interneta gledala hotele, njoj se najviše dopaj taj u kojem su oni upravo smješteni. A obzirom da će biti 14 dana u Hong Kongu, smješeni su u apartmanu od 150 kvadrata, u kojem jedna noć košta 4000 eura, oni su morali da iskeširaju 56 hiljada eura za dvije sedmice, ali Duško ne žali pare za svoju porodicu, oni trenutno zarađuju više nego ikada u svojoj karijeri, nije ni čudno što im je takav luksuz priuštio, otkriva izvor blizak pjevačici.

A obzirom na to da je Karleuša zadnjih nekoliko sedmica često govorila o tome kako jedva čeka da ode u Hong Kong, a da joj se želja ostvarila, sada planira da se i sa par poznatih producenata sastane, koji će na njenom novom albumu raditi.

Izvor: Nostalgicno.info

LEAVE A REPLY