U ovosedmičnom izdanju show-a “Zvezde Granda” pred žiri je stala takmičarka koja je dobro poznata publici u Bosni i Hercegovini. Naime, ona se proslavila u bosansko-hercegovačkom šouu “ZMBT” prije osam godina, kada je čak u finalu, rame uz rame sa Kaliopi Bukle, pjevala pred 20.000 ljudi u Sarajevu, piše “Novi“.

Međutim, Aldina Beširević se nakon okončanja ovog show-a nije proslavila, te se odlučila prijaviti u “Zvezde Granda”. Njoj je za sada pošlo za rukom da osvoji srca žirija, a naredne emisije će pokazati da li će i publika zavoljeti 27-godišnju takmičarku iz Bihaća.

Koncept natjecanja različit je i znatno puta je mijenjan od strane organizatora u posljednih 13 godina. Ipak, zajednička je ideja potrage glazbenog talenta koji ima sve predispozicije da postane nova zvijezda produkcijske kuće Grand iz Srbije.

U principu, riječ je o srpskoj inačici reality showa napravljenog po uzoru na slične svijetske licencirane uspješnice poput Idola, Operacije trijumf, The Voice, i sl. U prvim godinama najtecanja naglasak je bio isključivo i samo na turbofolk i narodnoj glazbi, dok se u posljednih nekoliko godina i to promijenilo – popularna glazba i rock dobili su također svoje predstavnike u ovom natjecanju.

Pobjednici ili finalisti ovog natjecanja dobivaju ekskluzivno pravo potpisivanja ugovora sa Grand Produkcijom koji podrazumijeva, album, singl ili glazbeni video uradak. Ponekad pobjednici dobivaju automobil sponzora natjecanja ili stan u Beogradu.

koktel.org

LEAVE A REPLY