Ovo je nešto što fascinira svakog muškarca. Džen je djevojka koja dolazi iz Amerike te zarađuje oslikavanjem ljudskih tijela. U posljednje vrijeme je tako često u centru pažnje medija zbog svojih eksperimenata u kojima potpuno g\la, sa samo nacrtanom odjećom, odlazi na javna mjesta. Skoro je to uradila na ljubavnom sastanku. Dječka je upoznala preko sajta za upoznavanje, a manekenku koju je oslikala poslala je u tržni centar samo u jakni.

Na prvi pogled nije bilo ničeg čudnog, ali kada je skinula jaknu , desilo se ono što momak nije mogao ni očekivati. . Dečko je odmah posumnjao da se nešto dešava pa nije mogao da prećuti.

Dopada mi se tvoja odjeća. Tako je uska da je bolje da ti ne kažem šta sam pomislio.
Ne, rec mi i. Učinilo mi se da si g$la. Svašta! Ko bi go izašao u javnost i takav se pojavio na prvom sastanku? – zgranula se manekenka.

Ipak, nije mogla da razuvjeri momka koji je nakon toga zaključio: “Samo da ti kažem da ne želim sek* na prvom sastanku”. Ubjeđivala ga je manekenka da je na njoj prava odjeća sve dok nisu izašli na kišu koaj je saprala svu boju . “Čekaj,da li je to stvarno boja? Hoćeš li me zvati ponovo na sastanak? I naredni put se pojavi bez boje”, zamolio je frajer.

dobardan.info

LEAVE A REPLY